Langkah Mudah untuk Membuat Sate taichan rumahan Anti Gagal

Adakah anda sedang mencari idea tentang cara mudah menyediakan penyata anti-kebankrapan Taichang yang unik? Resepi sate homemade Taichan, kali ini Bikin Ngiler sebenarnya sedang mencari rakan-rakan di sekeliling kita, mungkin anda salah seorang daripadanya. Ibu-ibu muda sudah biasa menggunakan Internet dalam gajet untuk mendapatkan maklumat grafik yang boleh digunakan sebagai maklumat. dan kali ini saya akan kongsikan pengajaran cara mencari resepi biji taichang homemade untuk membangkitkan selera anda, ianya tidak terlalu sukar tetapi tidak juga mudah. Dengan rawatan yang tidak betul, hasilnya tidak enak dan agak tidak menyenangkan. Malah, sate taichang buatan sendiri yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang boleh membangkitkan selera anda.
Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi kualiti rasa sate taichang buatan sendiri, pertama dari jenis bahan, kemudian dari pilihan bahan segar hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat sate taichang buatan sendiri yang lazat di rumah, kerana jika anda tahu semua helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Berikut adalah gambar rumah Sate Taichan yang boleh anda jadikan inspirasi.
Berikut adalah beberapa petua dan petua yang boleh anda gunakan untuk membuat sate taichang di rumah sedia untuk dilakukan. Anda boleh membuat sate taichang di rumah menggunakan 9 jenis bahan dan 5 langkah memasak. Ini adalah bagaimana hidangan disediakan.
Bahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk membuat Benih Buatan Sendiri Taichang:
- 500g dada ayam
- 2 biji limau
- garam
- Dia memberikannya
- 1 sudu besar minyak sayuran
- 15 lada cayenne
- 1 ulas bawang putih
- 1 gelas air putih
- kebab
Cara membuat sate tai chan di rumah
- Potong ayam menjadi kiub, kemudian perap dengan lada sulah, garam, lemon dan minyak untuk menggoreng selama 15 minit.
- Kacau dengan pin ujian
- Bakar 15 hingga 20 minit sehingga masak sepenuhnya

- Untuk sambal 1 gelas air dengan 15 biji lada dan 1 bawang putih
- Kemudian bancuh dengan air secukupnya hingga rata, kemudian rebus lagi dalam periuk supaya tiada bau yang kurang menyenangkan, masukkan sedikit garam dan gula, masukkan 1 sudu besar 'minyak sayur.
Bagaimana? betul tak? Cara memasak sate tai chan di rumah, yang boleh dimasak di rumah. Selamat menikmati!