'/> Resep Mie Oseng Rumahan Anti Gagal - Enhanced Wall

Resep Mie Oseng Rumahan Anti Gagal

Domači rezanci Oseng

Iščete preprosto idejo za pripravo edinstvenih domačih rezancev Oseng?, Baigaman Making Anti-Fail Homemade Oseng Noodles je v zadnjem času resnično iskan med ljudmi okoli bogatega koraguna. Mlade matere so v podjetju Kelponunt res uporabile internet za ogled slikovnih informacij za ideje. Zato bom tokrat delil vodnik, kako razumeti, kako pripraviti domače ocvrte rezance, ki jih je enostavno narediti, ni prav nič težko, pa tudi na črte niso. Zika je slabo upravljal, zato kyelema akon humper in jutup keindu nista bila dobra. Celo okusni domači ocvrti rezanci morajo imeti sladkost in okuse, v katerih lahko uživamo med nami.

Nekaj ​​stvari, ki malo vplivajo na kakovost okusa iz doma kuhanih ocvrtih rezancev, bujnih od vrste gum, potem pelikanov s svežimi sestavinami, dokler kara ne upravlja in streže. Ni vam treba skrbeti, če želite doma okusno domačo Oseng Mie mitupto, saj če poznate trik, je ta pelekan lahko posebna jed. Sledi slika doma kuhanih ocvrtih rezancev, ki jih lahko pripravite kot idealne.

No, tokrat pa poskusimo, naredimo domače pražene rezance doma. Odprite enakovreden glagol, ta Dishan lahko nudi koristi za ohranjanje zdravja našega telesa. Domače ocvrte rezance lahko naredite s 14 različnimi sestavinami in 6 koraki mečkanja. Tukaj je opisano v meddalam selekannya.

#Dirumhaja Sharaban Jutro

Slabe sestavine in bombe za pripravo domačih ocvrtih rezancev.

  1. m Telur
  2. 1 telurijevo maslo
  3. znesek
  4. 2 evnuhovi kovčki
  5. 1 spalnica
  6. 4 Seung Česen
  7. 3 Seung čebule
  8. 3. Maslena krema
  9. 1 žlica vroče
  10. 1 žlica klobase
  11. 1/2 čajne žličke penidaperja
  12. srčkan človek
  13. 2 žlici zraka
  14. 2 žlici mete

Vključno z domačimi rezanci Oseng

  1. Bismillah Pripravite sestavine (Clean Chuchi)
  2. Drobno pretlačena čebula, česen in orehi. Med kuhanjem jajc (skuhaj me, daj mi malo minaka in ko je kuhano, odcedi in nato daj sladko hlastač, premešaj) žal sem pozabil narediti korak fotografiranja.
  3. Segrejemo olje, prepražimo pasirane začimbe, dodamo dišeče katele, dodamo jajca, mešamo do jajc (žal sem pozabila tudi slikati)
  4. Dodajte zelje, kašim in kolo ter začimbe (pekoče, začimbe, ostrigovo omako) in dodajte zrak. Maso dokler ni omaka kuhana.
  5. Spoznajte Tellurja Rakha, Stir Stir. Tukaj sem spet sladek približno 1 žličko. Dan spremembe kaste
  6. Končano Alhamdulillah.

kako lahko si? Tako pripravite domače ocvrte rezance, ki jih lahko vadite doma. Semofa Barmanfat in veselo lomljenje!

Link copied to clipboard.